Glow-E

 

Jaarlijks belanden er ongeveer 4000 mensen in het ziekenhuis door een ongeval dat veroorzaakt wordt door het struikelen over scheerlijnen. Gloweco komt met de oplossing voor dit probleem: de Glow-E!

 

Hoe werkt het?

De Glow-E is een kunststof plaatje dat eenvoudig over de scheerlijn van uw tent geschoven kan worden. Doordat er in het kunststof zogeheten glow-in-the-dark pigmenten zijn verwerkt laadt de Glow-E overdag op in het licht en zendt hij dit licht 's nachts weer uit, tot wel 6 uur lang!
Het unieke van de Glow-E is dat er 's nachts geen externe lichtbron nodig is om hem te laten werken. Ook wanneer u geen zaklamp bij u heeft zult u nog steeds de Glow-E zien gloeien.

Het resultaat is dat u als kampeerder in het donker altijd kunt zien waar de scheerlijnen lopen, waardoor zowel u als andere kampeerders hier niet meer over struikelen.

Waarom de Glow-E?

  • Eenvoudige bevestiging: De Glow-E is gemakkelijk te bevestigen en ook kindvriendelijk.
  • Duurzaam: De Glow-E is onderhoudsvrij en gaat jaren mee.
  • Voordelig: De Glow-E is goedkoper dan alle anderen vergelijkbare producten.
  • Effectief: De Glow-E is goed zichtbaar, maar niet storend aanwezig.
  • Goed opbergbaar: De verpakking is hersluitbaar en kan makkelijk opgeborgen worden.
  • Milieuvriendelijk: De Glow-E heeft geen batterijen of externe lichtbronnen nodig.

Hoe bevestig ik mijn Glow-E aan de scheerlijn?

U bevestigd de Glow-E aan uw scheerlijn doormiddel van vijf eenvoudige stappen:

Neem de Glow-E's uit de verpakking. Zorg ervoor dat u over minimaal één Glow-E per scheerlijn beschikt.Schuif de onderste sleuf van de Glow-E over de scheerlijn.Schuif de bovenste sleuf van de Glow-E over de scheerlijn. Voor maximale zichtbaarheid kunt u het beste de scheerlijn achter de Glow-E langs laten lopen.De Glow-E zit nu vast. Door de spanning in uw scheerlijn gaat hij nergens meer heen.Herhaal stap 1 t/m 4 voor uw andere scheerlijnen. Zodra het donker wordt lichten alle Glow-E's op en kunt u precies zien waar de scheerlijnen lopen!